18-curacao-2341.jpg

Curacao

In 2010 zijn we van 15 t/m 29 augustus naar Curacao geweest. Op Curacao werden we opgehaald op het vliegveld en in een goed half uur rijden vervoerd naar ons appartement met de naam Auqalinda in het Lagoon Ocean Resort richting de westpunt van het eiland bij Playa Lagun bij het plaatsje Lagun. lagun-ocean-resort.jpg De route voert over de hoofdweg. We zitten in het 2e huisje van boven gezien aan de zee-zijde. Overigens worden de appartementen hier ook verhuurd dor o.a. Bonbini Appartementen en door Mooiste baai van curacao. Vlak ernaast lig Bahia Apartments, eigendom van een Nederlands echtpaar, waar je ook kunt huren. Hier kun je bij de kleine bar wat te drinken en te eten kopen en via de trap naar beneden naar het strand lopen. Onze ervaringen met Auqalinda zijn echter zo goed, zowel qua contact als qua financiële afhandeling, dat we die (ook qua prijsstelling) ten zeerste aanbevelen.

Een eerste indruk

Het appartement ziet er netjes uit en is ruim genoeg voor ons drieën. Tot onze verbazing hebben we geen televisie hier. De telefoon ontvangst laat soms te wensen over en internet zit niet in ons huisje, maar wel bij het zwembad centraal op het park. caribic.png

Het actuele weer is o.a. te zien via de webcams in Willemstad.
Klik op de foto's voor een vergrootte versie.

DSCN2833.jpg DSCN3480.jpg DSCN3492.jpg DSCN3511.jpg

Ons uitzicht

Het uitzicht vanaf ons appartement is prachtig, zo over zee. Inmiddels heb ik ook een 360 graden panorama gemaakt over Playa Lagun.

panorama-uitzicht-vanaf-appartement-achter.jpg panorama-uitzicht-vanaf-appartement-voor.jpg

Panorama's

In totaal maak ik deze reis vier 360 graden panorama's.

17 augustus - Playa Lagun

panorama-playa-lagun.jpg

18 augustus - Shete Boka NP Boka Pistol

panorama-shete-boka-np-boka-pistol.jpg

18 augustus - Shete Boka NP Boka Tabla

panorama-shete-boka-np-boka-tabla.jpg

23 augustus - Willemstad vanaf de pontonbrug

panorama-willemstad-pontonbrug.jpg

home.gif sitemap.gif arrowtop.gif © KIROMIJI laatste update mei 2015